viernes, 22 de marzo de 2013

Evolution of Alzheimerin tauti

Evolution of Alzheimerin tauti

Yleisesti ottaen kehitys EA voi identificase kolmesta päävaiheesta, joka määritellään seuraavasti:

Alkuvaiheessa tai lievä. Tämä vaihe on salakavala kehitystä, hienovarainen oireita, varhainen järkkyminen miesmuistiin (kyvyttömyys hankkia uutta tietoa ja unohtaen viimeaikaisista tapahtumista yksityiskohtaisesti) ja alijäämä toimeenpanovallan (tehtäviä, joissa useita vaiheita tarvitaan kuten kirjanpidosta tai ruuanlaittoon) johtaa sosiaalis täsmää. Lisätään osallistumista muita kognitiivisia alueita: sekavuus, vaikeus löytää sanoja ja laski spontaania puhetta, muutoksia laskettaessa sekä muutokset persoonallisuus tai lisääntynyt ärtyneisyys ja masennus.

Medium tai kohtalainen vaiheen. Tämä vaihe on merkittävä vakava muistinmenetys, jättäen vain pitkäkestoinen muisti, sekavuus, kyvyttömyys tunnistaa lähisukulaisille, köyhtynyt kieli vaikeuksia ymmärtää tiettyjä tilauksia. Tämä vaihe vaatii apua henkilökohtaiseen hygieniaan, on usein käyttäytymisen ongelmia, kuten epäilys, harhaluulot, aggressiivisuus, unihäiriöt jne.. Hän alkaa menettää määräysvallan hänen sydämensä.

Loppuvaiheessa tai Grave. Joku EA tässä vaiheessa on hiljaa tai puhuu yksitavuisissa sanoissa, esittelee muutokset rytmi unen ja valveen inkontinenssin. Siinä esitetään myös moottorin häiriöt, kyvyttömyys kävellä, nielemisvaikeudet ja progressiivinen huononeminen kasvullisen valtion ja progressiivinen kakeksia että voimassa pysyvästi vuoteenomana. Ruoka-apua, vaatteita ja henkilökohtainen hygienia. Eläin kuolee aspiraatiopneumonia, sepsis, virtsatietulehdus, infektio painehaavojen, nälkään tai sairauden iästä riippumaton. Kaiken mediaanielossaolosta 7-10 vuotta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario